Vijver aanleggen in Spijkenisse

Als u meer sfeer en rust in uw tuin wilt creëren is het een idee om een vijver of ander water element te laten aanleggen. Water is een een rustgevend sfeerelement voor een tuin en kunt u op verschillende manieren laten terugkomen. Onze hoveniers zijn creatief en denken graag met u mee. Hoe wilt u het water terug laten komen in uw tuin? Op welke plek? En voor welke afwerking kiest u? Wij gaan graag met u om de tafel om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden met u te bespreken. Of u nu kiest voor een standaard vijver, gaat voor een modern waterelement of kiest voor een Japanse waterpartij; wij zorgen voor een prachtig resultaat.

Wanneer laat u een vijver aanleggen?

Wilt u in uw bestaande tuin een vijver of ander water element laten aanleggen? Of laat u een compleet nieuwe tuin aanleggen en wilt u daar water in laten terugkomen? Wij kunnen in bijna elke tuin een vijver of water element verwerken. Wel dient u er rekening mee te houden dat de aanleg van een vijver het beste in het najaar kan plaatsvinden. Dit heeft te maken het met feit dat de temperatuur dan niet te hoog is, er minder zonuren per dag zijn en er relatief weinig algengroei is. De vijver krijgt in het najaar daarom een betere kans op een bacterieel evenwicht op te bouwen.

Bent u benieuwd of wij ook uw wensen kunnen realiseren? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u in Spijkenisse langs om naar uw ideeën te luisteren en u alvast een aantal voorbeelden te laten zien van de door ons aangelegde vijvers en water elementen.