Tuinontwerp in Spijkenisse

Woont u in het centrum van Spijkenisse en heeft u een kleine stadstuin die u wilt laten opknappen? Of heeft u een woning aan de rand van de stad met veel ruimte voor een prachtige moderne tuin? Sla dan de handen ineen met de hoveniers van de door ons aangedragen professional. Wij beschikken over de juiste creativiteit om uw ideeën om te zetten naar een fraai tuinontwerp. Of u nu een tuin wilt met veel beplating of juist liever een onderhoudsarme tuin wilt; wij zorgen voor een tuin waar u zich thuis voelt.

In 4 stappen uw droomtuin

Wij vinden het van belang dat u weet waar u aan toe bent als u ons inschakelt voor het maken van een tuinontwerp. Daarom werken wij met een 4 stappenplan.

1. Kennismakingsgesprek
We starten met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal bij u thuis in Spijkenisse plaatsvinden, zodat wij alvast een indruk van de sfeer kunnen krijgen. Onze ontwerper luistert tijdens dit gesprek naar uw wensen en ideeën. We zullen samen met u kijken naar de huidige situatie in uw tuin en u vertellen wat er allemaal mogelijk is. Aan de hand van de indrukken die wij tijdens dit gesprek opdoen gaan wij aan de slag met het concept ontwerp.

2. Concept ontwerp + indicatie prijs
U wordt bij ons op kantoor uitgenodigd om het concept ontwerp te bekijken. Daarnaast leggen we ook de prijsindicatie aan u voor. Vragen worden beantwoord en eventuele aanpassingen genoteerd. Wilt u bepaalde materialen alvast bekijken? Dan nemen wij u mee naar onze showroom. Na afloop zetten wij het concept met de eventuele aanpassingen om naar een definitief ontwerp op schaal.

3. Definitief ontwerp + offerte
Binnen enkele werkdagen na de laatste afspraak ontvangt u het definitieve tuinontwerp samen met de offerte van ons. Zodra u akkoord gaat nemen wij opnieuw contact met u op om alles van begin tot eind met u door te nemen. Een goede planning is tenslotte het halve werk.

4. Tuinaanleg
Als alles definitief is starten wij met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ons inschakelen voor het maken van een tuinontwerp? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u in Spijkenisse langs.