Teamfoto JC Hoveniers
Werkzaam in Spijkenisse, hoofdvestiging Amstelveen

Schutting plaatsen Spijkenisse

Een tuinafscheiding is een must-have voor uw tuin om het plaatje compleet te maken. Voor hoogwaardige schuttingen en tuinafscheidingen tegen lage prijzen moet u bij JC Hoveniers zijn, de specialist in het vak. We staan u bij vanaf het initiële ontwerp tot de vakkundige plaatsing van de schutting.

Wij hechten veel waarde aan uw tevredenheid en daarom nemen wij graag de tijd om te bespreken hoe we uw droom schutting kunnen realiseren. Bel ons op 085 106 1523 voor een afspraak. Wilt u weten wat het plaatsen van uw schutting gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan via ons handige offerteformulier. Waarom zou u voor JC Hoveniers kiezen voor het plaatsen van uw schutting in Spijkenisse en omstreken?

Het plaatsen van een schutting

Waarom moet u voor uw schutting JC Hoveniers in Spijkenisse en omgeving inschakelen?

 • U kunt erop vertrouwen dat uw schutting perfect waterpas staat, zowel horizontaal als verticaal
 • Betongieten: een keuze voor uw palen
 • Een assortiment dat naadloos past bij uw specifieke behoeften
 • Poortopties die perfect passen bij uw omgeving
 • De hoogste kwaliteit in Spijkenisse en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Spijkenisse

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bedrijf dat voor een betaalbare prijs een houten schutting kan plaatsen in Spijkenisse en omstreken? Voor een professionele schutting kunt u terecht bij JC Hoveniers! Wij garanderen een snelle service en een superieure kwaliteit van onze producten.

Bij het leggen van schuttingen in Spijkenisse wordt de bodem goed onderzocht door onze vaklui. Een stevige schutting staat garant voor langdurig tuinplezier, vooral op een stabiele ondergrond. Wij onderscheiden onszelf door het gebruik van hoogwaardige materialen. Deze materialen zorgen voor een mooie uitstraling van de schuttingen. Daarnaast biedt JC Hoveniers een persoonlijke ontwerpservice, waardoor we nauw samenwerken met onze klanten om schuttingen op maat te creëren die perfect passen bij hun stijl en tuinkenmerken.

Waarom moet uw keuze vallen op een houten schutting? Dankzij de diverse mogelijkheden van houten schuttingen bij JC Hoveniers is er altijd een schutting die perfect bij uw wensen past. Ongeacht welk type schutting u kiest, de diverse tuinafscheidingen van JC Hoveniers sluiten perfect aan bij uw smaak!

Waarom een houten schutting een duurzame keuze is voor uw tuin

De vele voordelen van een houten schutting maken het tot een geliefde optie in de tuin. De voordelen van een houten schutting in Spijkenisse:

 • Geluidsisolatie:
  Een houten schutting bezit natuurlijke geluiddempende eigenschappen, die kunnen helpen om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen zijn flexibel en kunnen makkelijk aangepast en op maat gemaakt worden naar uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen ook in verschillende kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  In vergelijking met andere materialen zoals metaal of vinyl, kan een houten schutting meer kosten-efficiënte optie zijn, vooral als je kiest voor lokale of minder dure houtsoorten.

Populaire houten schuttingen in Spijkenisse

Het uitzoeken van de perfecte houten schutting kan een uitdaging zijn vanwege het brede scala aan houtsoorten met elk unieke kenmerken en voordelen. Bij JC Hoveniers wordt het kiezen van de perfecte schutting eenvoudig en plezierig. Een selectie van veelvoorkomende schuttingen die regelmatig in Spijkenisse en omgeving worden geplaatst:

Vuren schutting

Voor het creëren van schuttingen is vurenhout een veelgebruikte optie vanwege de populariteit en wendbaarheid van dit hout. Dankzij de soepelheid van vuren is het goed te bewerken, waardoor het geschikt is voor het creëren van houten schuttingen op maat. De diversiteit aan nerven en noesten zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin.

Grenen schutting

De grenen schutting toont gelijkenissen met een vuren schutting, maar bezit toch zijn eigen unieke eigenschappen. Door de vele noesten en diepe tint heeft het hout een relaxte uitstraling. Met de grenen schuttingen en palen oogt de tuin natuurlijk en creëert het een ontspannen ambiance.

Nobifix schutting

Tegenwoordig zijn de Nobifix schuttingen erg gewild. Het hout van Nobifix schuttingen, afkomstig van Europees naaldhout, krijgt na de slimme bewerking een levensduur van minstens 25 jaar. Een Nobifix schutting is bijzonder omdat deze onderhoudsvrij is, op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd en ook nog voordeliger is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Douglas hout komt van de Douglasspar en valt op door de gele tot roodachtige kleur. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een warme en aangename sfeer in de tuin. Door de uitmuntende eigenschappen gaat een Douglas schutting zonder problemen 10 tot 15 jaar mee.

JC Hoveniers plaatst schuttingen in Spijkenisse en omgeving

Op zoek naar een professionele schutting in Spijkenisse? Denkt u aan het plaatsen van een schutting in Spijkenisse? Kies dan voor JC Hoveniers voor een vakkundige uitvoering. Raadpleeg één van onze medewerkers voor advies 085 106 1523 of vraag een gratis offerte aan.

Met onze ervaren hoveniers, vakmanschap en liefde voor het vak hebben we al veel bewoners in Spijkenisse en omliggende gebieden kunnen verblijden met hoogwaardige schuttingen. Laat ons u ondersteunen bij het realiseren van uw schutting op maat, we staan voor u klaar! Schakel ons in om uw buitenruimte te verfraaien met een unieke, op maat gemaakte schutting die volledig afgestemd is op uw wensen en vereisten.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Doe kennis op over veel voorkomende vragen betreft het plaatsen van schuttingen, zodat u goed voorbereid bent op uw tuinproject. Verdiep uw begrip van de onontbeerlijke fases, benodigde materialen en kosten voor schuttingplaatsing door middel van onze antwoorden op vaak gestelde vragen. Krijg uitleg over het proces van schuttingen plaatsen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te raadplegen, zodat u met vertrouwen aan uw project kunt beginnen.

Wat zijn de prijzen voor het plaatsen van een schutting?

Wat zijn de tarieven voor het laten plaatsen van een schutting zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het soort materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Het is verstandig om een offerte aan te vragen bij een hoveniersbedrijf, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijke kosten voor je specifieke situatie.

Wie kan mijn schutting plaatsen?

Om een omrastering te installeren, kunt u hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven inschakelen, die ervaring hebben in zowel installatie als materiaalkeuze. Neem hun ervaring en voorgaande werkzaamheden zeker mee voor een prachtig resultaat in uw tuin.

Wat is de maximale hoogte van een schutting die je mag bouwen op eigen grond?

In de meeste gevallen mag een schutting, muur of hekwerk aan de zij- en achterkant van een woning niet hoger zijn dan 2 meter, terwijl aan de voorkant de maximale hoogte meestal beperkt is tot 1 meter. Er geldt doorgaans geen specifieke limiet voor de maximale hoogte van bomen en heggen.

Mag ik een omheining plaatsen zonder dat mijn buren het goedkeuren?

In theorie mag u een hek plaatsen zonder toestemming van uw buren, maar moet u er wel voor zorgen dat uw eigen hekwerk binnen de grens van uw eigen terrein staat en dat de maximale hoogte niet wordt overschreden. Echter is het aan te raden om open en eerlijke communicatie met uw buren te behouden wanneer u plannen heeft voor het installeren van een hekwerk, om zo mogelijke onenigheden te vermijden.


JC Hoveniers staat voor u klaar in Spijkenisse
Over ons

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1523

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over JC Hoveniers

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange ervaring en een diepgewortelde liefde voor groen, bieden we deskundig advies, op maat gemaakte ontwerpen en zorgvuldig onderhoud om uw tuin om te toveren tot een oase van natuurlijke pracht. Van het eerste consult tot de laatste aanraking, kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met JC Hoveniers en laat uw buitenruimte stralen als nooit tevoren.


VCA